Foto:
Activitat

Desviacions

Visita a l’exposició "Al descobert o d’amagat", comissariada per Raqs Media Collective
en curs
Foto: "The Smoky God, or A Voyage Journey to the Inner Earth", Willis George Emerson, (1908)

El fet de veure l’exposició en sentit contrari, prohibir mirar les imatges, aixecar la veu enmig de les sales o preguntar al personal de seguretat l’opinió sobre les obres exposades són accions poc convencionals en una exposició. Desviacions és un projecte que es planteja com a alternativa o fins i tot com a anomalia en relació amb el que s’espera d’una visita guiada convencional.

Al descobert o d’amagat, comissariada per Raqs Media Collective, es presenta com un jaciment en múltiples estrats que explora un concepte de futur en el qual dialoguen una immensitat d’històries i geografies. Les visites, dissenyades com un recorregut desviat per l’exposició, consisteixen en una sèrie d’accions que s’escapen de les normes de comportament habitual en una institució cultural, amb la intenció de generar diàlegs i converses diferents a través de la performance.

¿Què passa quan alterem les normes i convertim l’espai de l’exposició en un espai de relectura, conflicte i conversa, i fem confluir diverses maneres de veure i sentir? Amb Desviacions replantejarem el relat normatiu de la institució desdibuixant els rols convencionals d’espectadors, educadors i artistes.

A càrrec de Jordi Ferreiro.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
5 de novembre 2018 – 30 de novembre 2018
horari
10 h; 12 h
títol
Desviacions
dates
5 de novembre 2018 – 30 de novembre 2018
títol
Desviacions
horari
10 h; 12 h
programa
0 activitats