De què parla …Lamborghini?
Activitat

De què parla …Lamborghini?

Conversa entre Valentín Roma i Xavi Ayén
Osvaldo Lamborghini

Conversa entre Valentín Roma, comissari de l’exposició i Xavi Ayén, periodista i autor de Aquellos años del boom (RBA, 2014) sobre la vida i la obra de Osvaldo Lamborghini (Buenos Aires, 1940 – Barcelona, 1985). Un dels més valorats escriptors “malditos” de la literatura argentina, encara avui dia molt poc conegut, i la seva relació amb l’obra plàstica, un treball inèdit i radical que es presenta per primera vegada al MACBA.
De què parla…? són una sèrie de converses informals promogudes pels amics del MACBA entre els comissaris de les exposicions temporals del MACBA i convidats d’altres àmbits professionals per tal de saber més sobre el programa que el MACBA presenta en el 2015: De què tracta? Quins són els temes que obsessionen a l’artista? Quin és el seu lligam amb la Col·lecció del MACBA? Per què ara? Quines noves lectures ofereix l’exposició? A quina línia d’investigació s’adscriu?…

Xavi Ayén (Barcelona, 1969). Forma part des de l’any 2000 de la redacció de La Vanguardia. Especialitzat en informació del món del llibre, és autor de Aquellos años del boom (RBA, 2014), llibre que va obtenir el premi Gaziel i que descriu al grup d’escriptors llatinoamericans que, encapçalats per García Márquez i Vargas Llosa, van canviar la literatura del segle XX. També és autor del volum d’entrevistes Rebel·lia de Nobel (El Aleph, 2008), on 16 premis Nobel de literatura parlen des dels seus llocs de residència .

dates
11 de febrer 2015
títol
De què parla …Lamborghini?
dates
11 de febrer 2015
títol
De què parla …Lamborghini?
programa
0 activitats