De museu en museu. Vacances d’estiu a la ciutat
Activitat

De museu en museu. Vacances d’estiu a la ciutat

en curs

Activitat adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, que ofereix una ruta nòmada per la cultura a temps complet. Uns dies diferents per recórrer museus de tota mena, amb activitats específiques a cada un. Una aventura urbana que fa front a la calor. Passejar per Barcelona i moure-s'hi amb totes les modalitats de transport... Una manera divertida de trepitjar la ciutat amb itineraris dinamitzats. Un casal innovador de qualitat. Una experiència lúdica original i un servei a les famílies amb valor educatiu afegit.

L'activitat que us proposa el MACBA és una visita guiada per la Col·lecció del Museu. Una passejada per les sales on podrem parlar de tot allò que ens suggereixen les obres, quina és la intenció de l'artista, què ens vol explicar i quins mètodes i materials utilitza per fer-ho. Farem hipòtesis de treball, les discutirem entre tots, i mirarem d'extreure les nostres pròpies conclusions.

De Museu en museu, Vacances d’estiu a la Ciutat és una iniciativa coorganitzada pel MACBA, el MNAC, el Museu Agbar de les Aigües, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu d'Història de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu de la Música i l’Auditori, el Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés.

Activitat adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, que ofereix una ruta nòmada per la cultura a temps complet. Uns dies diferents per recórrer museus de tota mena, amb activitats específiques a cada un. Una aventura urbana que fa front a la calor. Passejar per Barcelona i moure-s’hi amb totes les modalitats de transport… Una manera divertida de trepitjar la ciutat amb itineraris dinamitzats. Un casal innovador de qualitat. Una experiència lúdica original i un servei a les famílies amb valor educatiu afegit.

L’activitat que us proposa el MACBA és una visita guiada per la Col·lecció del Museu. Una passejada per les sales on podrem parlar de tot allò que ens suggereixen les obres, quina és la intenció de l’artista, què ens vol explicar i quins mètodes i materials utilitza per fer-ho. Farem hipòtesis de treball, les discutirem entre tots, i mirarem d’extreure les nostres pròpies conclusions.

De Museu en museu, Vacances d’estiu a la Ciutat és una iniciativa coorganitzada pel MACBA, el MNAC, el Museu Agbar de les Aigües, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu de la Música i l’Auditori, el Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés.

dates
4 de maig 2011 – 16 de juliol 2011
preu
Preu: 155€ / setmana
títol
De museu en museu. Vacances d’estiu a la ciutat
dates
4 de maig 2011 – 16 de juliol 2011
títol
De museu en museu. Vacances d’estiu a la ciutat
preu
Preu: 155€ / setmana
programa
0 activitats