Cuando la fe mueve montañas
Activitat

Cuando la fe mueve montañas

en curs

Visita guiada i presentació del llibre Cuando la fe mueve montañas, de Francis Alÿs i Cuauhtémoc Medina

L'11 d'abril de 2002, cinc-centes persones van ser convocades per formar-se en filera al costat d'una duna de cinc-cents metres de diàmetre i traslladar-la amb pales a una distància de deu centímetres del seu emplaçament original. El vídeo que es va produir amb motiu d'aquesta acció es podrà veure a l'espai de La Central del MACBA durant l'exposició A peu des de l'estudi, de Francis Alÿs.

El projecte Cuando la fe mueve montañas (Lima, Perú, 11 d'abril) va ser realitzat per Francis Alÿs amb la col·laboració de Cuauhtémoc Medina en el marc de la Biennal d'Art Iberoamericà de Lima 2002, i els alumnes de la Universidad Nacional de Ingenería de Lima, Perú.

Visita guiada i presentació del llibre Cuando la fe mueve montañas, de Francis Alÿs i Cuauhtémoc Medina

L’11 d’abril de 2002, cinc-centes persones van ser convocades per formar-se en filera al costat d’una duna de cinc-cents metres de diàmetre i traslladar-la amb pales a una distància de deu centímetres del seu emplaçament original. El vídeo que es va produir amb motiu d’aquesta acció es podrà veure a l’espai de La Central del MACBA durant l’exposició A peu des de l’estudi, de Francis Alÿs.

El projecte Cuando la fe mueve montañas (Lima, Perú, 11 d’abril) va ser realitzat per Francis Alÿs amb la col·laboració de Cuauhtémoc Medina en el marc de la Biennal d’Art Iberoamericà de Lima 2002, i els alumnes de la Universidad Nacional de Ingenería de Lima, Perú.

dates
1 de juny 2005
títol
Cuando la fe mueve montañas
programa
0 activitats