¿Com volem ser treballadors autònoms?
Activitat

¿Com volem ser treballadors autònoms?

en curs

A càrrec de Sergio Bologna
DIJOUS 30 SETEMBRE 19.30 h. Institut Barri Besòs (c/ Pujades, 397)
Reflexió sobre les mentalitats posfordistes en las classes mitjanes, sobre el treball autònom de segona generació i el paper de l'educació en la reestructuració capitalista.

Sergio Bologna és un dels grans teòrics italians del posfordisme, junt amb Virno, Marazzi o Negri. Va formar part del nucli central de Potere Operaio i ha participat activament en els debats i les lluites de la esquerra radical italiana dels setanta. Ha estat professor de Historia del moviment obrer i la societat industrial en varies universitats (Trento, Padua, Milà, Bremen) entre 1966 i 1983. Va dirigir la revista Primo Maggio. Es col·laborador de la Fundació de Història Social del Segle XX d'Hamburg i redactor de la revista 1999 Zeitschrift für Sozialgeschichte.

A càrrec de Sergio Bologna
DIJOUS 30 SETEMBRE 19.30 h. Institut Barri Besòs (c/ Pujades, 397)
Reflexió sobre les mentalitats posfordistes en las classes mitjanes, sobre el treball autònom de segona generació i el paper de l’educació en la reestructuració capitalista.

Sergio Bologna és un dels grans teòrics italians del posfordisme, junt amb Virno, Marazzi o Negri. Va formar part del nucli central de Potere Operaio i ha participat activament en els debats i les lluites de la esquerra radical italiana dels setanta. Ha estat professor de Historia del moviment obrer i la societat industrial en varies universitats (Trento, Padua, Milà, Bremen) entre 1966 i 1983. Va dirigir la revista Primo Maggio. Es col·laborador de la Fundació de Història Social del Segle XX d’Hamburg i redactor de la revista 1999 Zeitschrift für Sozialgeschichte.

dates
30 de setembre 2004
preu
Entrada lliure. Aforament limitat. Amb servei de traducció simultània
títol
¿Com volem ser treballadors autònoms?
programa
0 activitats