Carnestoltes. Once upon a time
Activitat

Carnestoltes. Once upon a time

Taller a càrrec de Fito Conesa
en curs
Carnestoltes. Once upon a time

HABITACIÓ 1418 surt novament del seu espai habitual per celebrar que ja ha fet un any. El carnestoltes és l’excusa perfecta per mostrar, a manera de ball de màscares, el treball que hem fet als tallers. #events #actuacions #drama #dj’s #roomers #teenagers. Festa d’aniversari i de celebració del carnestoltes al vestíbul del CCCB.

El tàndem artístic format per Constanza Brncic i Albert Tola, Tarantana, proposa aquest taller de teatre i dansa on els nostres “roomers”, juntament amb els alumnes de l’Institut Consell de Cent, crearan una peça artística al mateix ritme que avança la sessió.
Utilitzarem els materials gestuals, textuals i temàtics que vagin sorgint de manera espontània i natural. Després, es donarà cos i forma als resultats amb les indicacions coreogràfiques i de direcció dels responsables del taller. Una celebració performativa del cos, el moviment i aquest “jugar a ser un altre” que tant ens agrada el dia del senyor Carnestoltes i la senyora Quaresma.

Una experiència de dansa i interpretació en viu. Creació en estat pur, excusa perfecta per mostrar, a manera de ball de màscares, el treball que hem fet als tallers (7 i 14 de febrer): #events #actuacions #drama #dj’s #roomers #teenagers. HABITACIÓ 1418 surt novament del seu espai habitual per celebrar que ja ha fet un any.

dates
21 de febrer 2015
títol
Carnestoltes. Once upon a time
dates
21 de febrer 2015
títol
Carnestoltes. Once upon a time
programa
0 activitats