BccN 2014
Activitat

BccN 2014

Barcelona Creative Commons Film Festival
en curs
BccN 2014

El BccN Barcelona Creative Commons Film Festival és el primer festival del món d’obres sota llicència Creative Commons, que permet una major flexibilitat per potenciar la distribució del cinema en xarxa i facilita que els autors es trobin amb el seu públic.

La cinquena edició d’aquest festival tindrà lloc del 6 al 8 de juny al MACBA. Documentals, curtmetratges i llargmetratges d’arreu del món formen part de la programació d’un festival que aquest any es dedica especialment a la innovació en l’exhibició i en el qual destaquen activitats paral·leles com la taula rodona o la sessió de live-cinema.

Aquest festival és, alhora, un lloc de trobada i reflexió en el qual s’intercanvien coneixements i experiències. Els directors de les pel·lícules explicaran els seus projectes als assistents, que podran participar en l’obra de forma física i col·lectiva i donar continuïtat al seu treball de forma online.

Sota la premissa «copia el festival», el BccN 2014 del MACBA donarà el tret de sortida a un esdeveniment que recorrerà el món a través dels festivals «copia» de la xarxa CCworld.

Organitzat per BccN.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
6 de juny 2014 – 8 de juny 2014
preu
Auditori Meier. Entrada gratuïta. Sense inscripció prèvia.
títol
BccN 2014
programa
0 activitats