Autohabitació. Imatge: Alba Rihe
Activitat

Autohabitació

Habitació 1418
en curs
Autohabitació. Imatge: Alba Rihe

Fa una tarda clara i tranquil·la, hi ha uns skaters molt animats, els convidats van arribant… El Benito porta la guitarra, la Noa porta còmics, la Núria porta pinzells, el Martí porta una càmera i l’Elias porta un mòbil… Avui l’Habitació coneix l’autogestió! Avui ells proposen; avui els escoltem i ens ensenyen les seves maneres d’aproximar-se al món.

Ells s’han apoderat del dia d’avui, ells han preparat el taller, els adolescents són els artistes que avui faran l’activitat. Hem dividit el temps i tots tenen espai per proposar una dinàmica i nosaltres ganes d’escoltar-ho.

Obrim les portes de l’Habitació i és perfecte perquè coneguis de prop qui en forma part i t’hi apuntis!

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
16 de juny 2018
horari
17 h
títol
Autohabitació
programa
0 activitats