Autogestió porca. AMOQA
Activitat
Del 6 al 9 de febrer de 2018

Autogestió porca

Trobada entre col·lectius queer autogestionats. PEI Obert
en curs
Autogestió porca. AMOQA

La trobada Autogestió porca pretén compartir estratègies, metodologies i temes d’investigació de quatre col·lectius provinents del sud d’Europa que treballen en els límits de la producció cultural i l’activisme de la dissidència sexual. A través d’una proposta pràctica i col·lectiva, es desenvoluparan quatre tallers amb estudiants del PEI i persones interessades.

El primer marc referencial que els reuneix és el context geopolític de procedència, ja que els col·lectius convocats resideixen i treballen als països europeus coneguts en l’àmbit anglosaxó amb el terme PIGS (porcs en anglès): Portugal, Itàlia, Grècia i Espanya. Es tracta dels països del context europeu considerats més pobres i inestables econòmicament i políticament, raó per la qual se’ls ha designat amb l’enunciació injuriosa de porcs.

El segon marc referencial té a veure amb el fet que els col·lectius o persones desenvolupen pràctiques de treball vinculades a la producció cultural, i aquestes, al seu torn, estan travessades de diverses maneres en la seva trajectòria per la dissidència sexual, el feminisme, les pràctiques queer i el treball polític i activista. En aquest sentit, l’enunciació pejorativa de porca busca poder invertir la seva càrrega a través de la indagació entorn dels models de treball, les metodologies i la producció autogestionada com a forma d’autonomia i articulació crítica.

Amb la participació d’AMOQA (Grècia), Equipo Palomar (Espanya), Ideadestroyingmuros (Itàlia), Carmo Ge Pereira (Portugal) i PEI.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Del 6 al 9 de febrer de 2018
títol
Autogestió porca
dates
Del 6 al 9 de febrer de 2018
títol
Autogestió porca
programa
0 activitats