.
Activitat

Autoeditoras: hacemos femzines!

Presentació del projecte i publicació
.

Autoeditoras: hacemos femzines va néixer a Ciutat de Mèxic el 2014 de la mà de «Yo, la peor de Todas» Iurhi Peña i Gelen Jeleton amb l’objectiu de crear lligams entre autoeditores.

Davant les situacions de violència que vivim cada dia, busquem fanzins i publicacions autogestionades fetes per dones (totes), feministes, transfeministes, ecofeministes, feministes queer, feministes comunitàries, LGBTIQA…, per tal de dur a terme la mostra itinerant i oberta (tot l’any): Autoeditoras: hacemos femzines!. La mostra ja ha circulat amb la Biblioteca Móvil de Alumnos47 per diversos barris de Ciutat de Mèxic, ha estat present al Ladyfest Juárez (2015), al THF! (TransHackFeminista!) a Puebla (2015), a La Tallera, Morèlia (2016) a Mèxic i al Ladyfest Barcelona (2016).
Per a la presentació comptarem amb la presència física o digital de Iurhi Peña i Frosh Samo, editores de Beibi Creyzi (microeditorial de gràfica feminista-queer i taller de riso de Ciutat de Mèxic) i de la publicació del llibre Autoeditoras: hacemos femzines!

Foto: Esferes de “Autoeditoras: hacemos femzines!” (2014, 2015) i “beibi creyzy” (2018), dibuixos de Iurhi Peña.

dates
18 de maig 2019
horari
20 h
títol
Autoeditoras: hacemos femzines!
programa
0 activitats