Allibera la teva creativitat!
Activitat

Allibera la teva creativitat!

en curs
Allibera la teva creativitat!

PLACES EXHAURIDES

L’objectiu del curs és imaginar, portar a terme i compartir propostes plàstiques inspirades en l’art contemporani i desenvolupar processos de creació inspirats en el treball de diferents artistes, amb la intenció d’aplicar a l’escola el treball i la metodologia proposades, especialment en l’àrea d’educació visual i plàstica.
La dinàmica del curs combinarà estones de teoria que facilitin la comunicació i l’apropament a l’art contemporani amb estones de caràcter pràctic on caldrà treballar amb materials específics per resoldre algunes propostes que seran plantejades com a problemes creatius amb infinites solucions possibles. El curs pretén que els participants s’adonin de la seva capacitat creativa, oferint-los eines perquè alliberin aquest potencial i deixin de banda inseguretats, pors i prejudicis, amb la intenció que cadascú pugui després fer el mateix amb els seus alumnes.
Adreçat a professorat d’educació infantil i primària que coneguin o no el projecte Expressart. Museu portàtil i vulguin aprofundir en els processos creatius i en les activitats practiques que es poden dur a terme a l’aula de plàstica prenent com a punt de partida l’art contemporani. Amb un caràcter essencialment pràctic.

Tots els cursos estan reconeguts pel “departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya” com a activitat de formació permanent.

dates
1 de juliol 2015 – 7 de juliol 2015
títol
Allibera la teva creativitat!
dates
1 de juliol 2015 – 7 de juliol 2015
títol
Allibera la teva creativitat!
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Tutorial Expressart – YouTube
Tutorial Expressart – YouTube
S'adreça al professorat d'educació infantil, primària, primer cicle d'ESO i altres professionals de l'ensenyament no formal. –Dirigido a profesorado de educ…