©Fotògraf: Francisco Navarrete Sitja
Activitat

Activacions

Arxiu Desencaixat
en curs
©Fotògraf: Francisco Navarrete Sitja

Per què cal arxivar? Quins materials reflecteixen les històries dissidents? Com s’arxiva una lluita en procés? Cal reflexionar sobre la manera de classificar un arxiu? Quines conseqüències té sobre les nostres vides desviades? Quan apareix la necessitat de desencaixar un arxiu? Aquesta podria ser una forma de subvertir els relats hegemònics? Com es produeixen activacions que sensibilitzin els cossos? Es poden trobar categories per a allò que està desencaixat? Cal fer-ho? Què passa quan, evadint les etiquetes, recaiem en la invisibilitat? Què passa quan les etiquetes ens constrenyen o ens fan reviure l’estigma lligat al delicte o a la malaltia?

L’arxiu s’ha nodrit de materials que ens han facilitat generosament els centres de documentació, persones i col·lectius següents: Ca la Dona, Casal Lambda, Álex Brahim, La Fanzinoteca, ACATHI, ¿Archivo Queer?, entre d’altres.

Coordina aquest projecte Lucía Egaña Rojas en col·laboració amb estudiants del Programa d’Estudis Independents del MACBA (Julieta Obiols, Vatiu Nicolás Koralsky, Benzo, Diego Posada, Héctor Acuña, Juan David Galindo, Lina Sánchez, Lior Zisman Zalis, Javiera Pizarro, Itxaso Corral, Isamit Morales, Alexander Arilla y Camila González S.

dates
14 de febrer 2018 – 3 de juliol 2018
documents
títol
Activacions
dates
14 de febrer 2018 – 3 de juliol 2018
títol
Activacions
documents
programa
0 activitats