La Infinita. Foto: Carolina Olivares.
Activitat
Dimecres 8 i dissabte 25 de maig, diumenge 23 de juny i divendres 20 de setembre del 2024

Activacions deslocalitzades a La INFINITA

Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus
La Infinita. Foto: Carolina Olivares

La INFINITA de l’Hospitalet és un laboratori de creació i arts vives promogut per Jordi Colomer i Carolina Olivares. La perspectiva curatorial del projecte expositiu contempla aquesta iniciativa com un ingredient crucial per a la comprensió del quefer artístic de Colomer, raó per la qual, més enllà de fer-la present a l’exposició mateixa, es contempla desenvolupar una sèrie d’actuacions a les dependències de La INFINITA. Aquest espai, al capdavall, és concebut com una sala del museu fora del seu perímetre ordinari.

Aquesta deslocalització, més enllà d’afavorir una presentació porosa del museu, reconeix alguns dels eixos conceptuals que planen a l’exposició: FESTA (reinterpretació de tradicions populars) i UTOPIES (teatralitat i condició escènica). Tot i que poden ser concebudes com a produccions específiques amb la seva autonomia, totes graviten al voltant del treball de Colomer. D’altra banda, permet abordar el tarannà participatiu de molts projectes, pràctiques i metodologies en la pràctica de treball de l’artista. També hi ha una relació a connectar amb els processos artístics i socials contemporanis a través d’experiències i esdeveniments, com s’ha fet fins ara en la línia de projectes que s’han gestat a La INFINITA.

Comissariat i producció artística a cura de Carolina Olivares.

Una co-producció artística amb
dates
Dimecres 8 i dissabte 25 de maig, diumenge 23 de juny i divendres 20 de setembre del 2024
idioma
Català i castellà
preu
5 euros. El preu d’aquesta entrada contribueix al suport i al manteniment d’un espai autogestionat com és LA INFINITA.
títol
Activacions deslocalitzades a La INFINITA
localització
La Infinita (Av. del Carrilet, 237, 08907 L’Hospitalet de Llobregat).
participant
Carolina Olivares
Carolina Olivares (Valdivia, Xile, 1973) és productora artística, escriptora i actriu. Des del 2008, és fundadora i directora de CO produccions, plataforma independent de producció de videoart i cinema documental, i també de gestió de projectes artístics i culturals. Ha impulsat i fundat diverses plataformes de creació, entre elles KBB, Anfitriona o La INFINITA. Com a productora, ha treballat en àmbits fílmics, performatius i expositius amb artistes com Iván Argote, Valérie Jouve, Itziar Barrios, Camille Llobet i Enrique Ramírez. Col·labora de manera regular amb Jordi Colomer des del 2007, i al llarg de la seva trajectòria s’ha encarregat de la producció artística de diferents projectes amb institucions com el Jeu de Paume (París), el Bronx Museum of the Arts de Nova York, ARGOS, la Biennal del Mercosur (Brasil), MATUCANA (Xile) i la Biennal de Venècia, entre altres.
llegir-ne més
Activacions deslocalitzades a La INFINITA
1 artistes
Contacte
PARA MÁS INFORMACIÓN CONSULTA LAS REDES:

@lainfinitalh @antipodes

Jordi Colomer
més informació 02:23
exposició
Del 9 de maig al 24 de setembre de 2024
Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus