Accions per a un cor
Activitat

Accions per a un cor

Amateurisme. Espai de creació
en curs
Accions per a un cor

L’amateur és una persona que estima el que fa, o més aviat que fa el que estima sense la pretensió d’obtenir-ne cap benefici econòmic o cap altra mena de rèdit. En un món assetjat per la productivitat i per l’escassetat del temps, l’amateur esdevé una figura que es resisteix a aquestes lògiques de vida. Les associacions d’aficionats, d’altra banda, generen espais de convivialitat a partir de l’afinitat d’interessos, sovint relacionats amb el desenvolupament de les arts, ja sigui la pintura, les anomenades arts decoratives, el teatre o el cant. Amb la voluntat de generar vincles amb aquestes agrupacions d’aficionats i intercanviar-hi sabers i pràctiques, el MACBA inicia un programa centrat en el desenvolupament d’accions amb grups amateur.

La primera, dirigida pels artistes Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, està relacionada amb el projecte Poesia Brossa i es titula Accions per a un cor. La intenció dels artistes és treballar a partir de textos del poeta amb un grup coral que es crearà específicament per a l’ocasió. Accions per a un cor es planteja com un joc d’anada i tornada entre el caràcter popular i l’espectacular, el que és quotidià i el que és eventual, partint de l’obra de Brossa i jugant amb les eines compartides, llenguatge, so i significació. De cara a participar en aquest cor amateur experimental, els artistes fan una crida per trobar veus valentes, amb ganes de jugar i de totes les edats*, gèneres, alçades i tessitures. No és rellevant tenir experiència musical.

* A partir de 18 anys.

Els interessats a formar part del cor han de contactar directament amb els artistes. Dades de contacte a l’apartat d’inscripció.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
11 d’octubre 2017 – 10 de novembre 2017
títol
Accions per a un cor
dates
11 d’octubre 2017 – 10 de novembre 2017
títol
Accions per a un cor
programa
0 activitats