Crèdits: Laila Tafur
Activitat

A cop de maluc!

Habitació 1418
Crèdits: Laila Tafur

Cop de maluc! Punta, taló, punta, ompliu l’espai amb tot el cos. ¡Moveu les espatlles! Que cadascú segueixi el seu ritme… Perquè avui és dissabte i anem a ballar!

Ballar és una cosa que tothom pot fer, més enllà del judici sobre el bé i el mal, lluny del «millor que» o «pitjor que». Ballem en la foscor, en l’anonimat dels bars o les discos. En comunitat, acollits pel grup i la foscor, ens movem. De qualsevol manera o seguint un ritme, mentre parlem amb una amiga o mirem els altres en silenci. Ballar és l’acte amateur per excel·lència, a l’abast de qualsevol que en tingui ganes i que tingui un cos i una playlist.

Laila Tafur treballa a les fronteres entre la imatge i l’acció, la performance i la instal·lació. Fent servir el cos com una eina que transcendeix el camp físic i teòric, arriba des de Madrid per aterrar a la Caldera.

Obrim l’Habitació 1418 en aquest espai de les Corts. Tot està preparat per impregnar-se de ritme! T’hi estem esperant!

Taller a càrrec de Laila Tafur

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
5 de maig 2018
horari
17 h
títol
A cop de maluc!
dates
5 de maig 2018
títol
A cop de maluc!
horari
17 h
programa
0 activitats