Simona Confalonieri, “Intorno a Marisa” (2013) Italia
Activitat

50 anys d’Art Povera amb Germano Celant

Institut Italià de Cultura de Barcelona i Dart Festival 2018
Simona Confalonieri, “Intorno a Marisa” (2013) Italia

Del 22 de novembre al 2 de desembre Barcelona viurà una nova edició de Dart Festival. El festival, el primer d’Espanya a dedicar-se exclusivament al cinema documental sobre art contemporani, aproparà al públic les darreres produccions nacionals i internacionals més destacades del sector.

Per a l’edició d’enguany, l’Institut Italià de Cultura de Barcelona i Dart co-organitzen la secció especial del festival, que vol celebrar el 50 aniversari del naixement de l’Arte Povera, el moviment radical que s’ha posicionat com l’aportació més influent de l’art italià a l’escena internacional del segle XX. El programa de la secció “50 anys d’Arte Povera” s’inaugurarà al MACBA, el dijous 22 de novembre, amb una conferència a càrrec del comissari i crític d’art Germano Celant, creador del terme “Arte Povera”, i amb la projecció del documental “Intorno a Marisa”, de Simona Confalonieri (2013).

El dijous 29 de novembre s’inaugura la sección oficial del festival amb la sessió que es celebrarà a Aribau Multicines i, del divendres 30 de novembre al diumenge 2 de desembre, seguirà amb les projeccions de la resta de documentals de la programació als Cinemes Girona.

El programa de la secció especial que Dart Festival 2018 dedica a l’Arte Povera es completarà amb la projecció de dos documentals més als Cinemes Girona:
– “On The Edge of Glory: The Life and Works Of Pino Pascali”, de Maurizio Sciarra (2017)
– “Michelangelo Pistoletto”, de Daniele Segre (2013)

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
22 de novembre 2018
horari
19 h
títol
50 anys d’Art Povera amb Germano Celant
dates
22 de novembre 2018
títol
50 anys d’Art Povera amb Germano Celant
horari
19 h
programa
0 activitats