Activitats Professorat

Jornades d'educació artística

17 gen. 2015

II Jornades de secundària i batxillerat

II Jornades de secundària i batxillerat

L'inici del nou curs escolar està marcat per les Jornades adreçades al professorat de tots els nivells educatius, una trobada que es proposa amb l’objectiu de generar intercanvi d'experiències entre docents i espais de reflexió conjunta sobre temes d'actualitat.

Volem que aquest sigui un lloc de debat, d’encontre amb la comunitat educativa per parlar d'innovació a l'aula i d'art contemporani. Per això us convidem a participar a les dues grans Jornades d'Educació Artística que organitzem en col·laboració amb l'ICE de la UB i l'ICE de la UAB.

Programa

1a JORNADA: XXII TROBADA DE PLÀSTICA.
Educació artística, per a què?
15 de Novembre 2014
Organitzen: Seminari Permanent d’Educació Visual i Plàstica de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el MACBA

L’educació va més enllà del sistema escolar: interroga i compromet tota la societat. La XXII Trobada de Plàstica, espai de referència i generador de reflexió sobre la situació actual i els reptes de futur, promou el debat i l’anàlisi amb aportacions realitzades des de totes les etapes i àmbits educatius.
En aquesta XXII Trobada es presentaran diferents ponències, que aniran a càrrec d’experts i docents.

Horari: de 8.30 a 19 h
Lloc: Auditori MACBA
Inscripcions i programa aquí

2a JORNADA: III TROBADA ART I ESCOLA
La incertesa dels processos artístics
17 de gener 2015
Organitzen: MACBA - ICE UAB. Equip de Treball Amb Sense. Art i Escola, en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona.

La Jornada està adreçada a tots els professionals de l’àmbit de l’educació, i pretén ser un espai obert al diàleg i a l ’intercanvi d’experiències pedagògiques. Alhora, volem oferir-vos l’oportunitat de reflexionar sobre la pròpia pràctica a les aules i als centres, i també de debatre sobre temes d’actualitat.
En aquesta III Trobada es presentaran diferents ponències, que aniran a càrrec d’experts i docents.

Horari: de 9.30 a 18 h
Lloc: Auditori MACBA
Inscripcions i programa: aquí

Contacte

Per a més informació: 93 481 46 70 i educacio@macba.cat

Informació de contacteFundación Banco Santander és conscient que cal donar suport a l'art des de l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que reforci la creativitat i l’experiència estètica. Per això, la Fundació ha renovat i ampliat el 2013 el conveni de col·laboració amb el MACBA, mitjançant el qual actua com a mecenes del seu programa de formació permanent de professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.