Activitats Professorat

L’art i les emocions

25 gen. al 29 feb. 2016

Xavier Miserachs

Xavier Miserachs "Festes de Gràcia, Barcelona", 1964

L’art permet expressar qüestions complexes i subtils d’una manera diferent del lenguatge escrit i parlat. L’art inspira i emociona.

Aquest curs pretén descobrir com els llenguatges artístics contemporanis ens poden ajudar a expressar les nostres emocions. Per fer-ho utilitzarem materials innovadors i sorprenents, i procediments artístics inspirats en el treball dels creadors contemporanis.

Desenvoluparem activitats creatives amb els alumnes que els ajudin a ser conscients dels sentiments que experimenten. Els ensenyarem a expressar i a gestionar les emocions en positiu, fent ús de la imaginació.

Integrant aquestes activitats en les dinàmiques habituals de l’aula, podem incrementar la capacitat dels alumnes per gestionar les emocions en tota mena de situacions.

Curs impartit per Marta Berrocal.

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent.

Programa

25 DE GENER, 1, 15, 22 I 29 DE FEBRER DE 2016, DE 18 A 21 h
Lloc: MACBA
Places exhaurides

Inscripció

Preu: 25 euros. Gratuït amb el carnet Amic Pro.
Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació de contacteSom conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.