Activitats categoria

Taller: El joc d’amoq-ah. AMOQA (Athens Museum of Queer Arts)

Autogestió porca

06 al 09 feb. 2018

AMOQA (Athens Museum of Queer Arts)

AMOQA (Athens Museum of Queer Arts)

El taller proposat per part d’AMOQA tractarà temes de vitalitat i sostenibilitat entorn de projectes col·lectius i autogestionats, prenent com a format de treball el disseny col·lectiu d’un joc. Treballarem els continguts i les regles del joc, així com el format mateix i el disseny estètic.

Al llarg de tres dies, ens submergirem en l’aventura de la col·lectivitat entesa en un marc d’interdependència (lack of queer feminist spaces in Athens). Inventarem eines de supervivència, dissenyarem recorreguts dissidents, adoptarem rols mutants, ens enfrontarem amb la legalitat (el 10 d’octubre de 2016, un jutjat del districte d’Atenes va rebutjar la sol·licitud d’AMOQA per registrar-se com a associació (Ordre 323/2016). La negativa es basa en la sospita, per part del jutjat, que AMOQA pretén «difondre l’homosexualitat» i té «una finalitat comercial oculta»).

Ballarem tres passes endavant i dues endarrere mentre practiquem autocures, triarem entre mobilitats assistides (apply for a grant?) o planejarem operacions de rescat (festa solidària?), ens basarem en la memòria col·lectiva (how do you build a queer feminist archive when you don’t have a sustainability plan?), construirem afinitats, experimentarem el poder i la submissió consensuada (assemblea no autoritària?).

Ens guiaran els plaers, les amistats, els ideals, els desitjos personals (QUEER ART is FEMINIST is POLITICAL), tractarem la vulnerabilitat del nostre projecte i de nosaltres mateixes (I don’t have a job. I don’t have time for politics. I’m not an artist). Ens sotmetrem a judicis col·lectius (BIG ART VENUES, NGOS, COPS and Government work together. You are not considered radical anymore. You have lost allies), ens contagiarem per tendresa radical, transitarem entre identitats posades en escena i així en crisi.

Un joc performatiu no lineal basat en històries reals i contextos locals.

TAGS: sostenibilitat queer, joc, organització col·lectiva, vulnerabilitats, performativitat

Programa

7, 8 I 9 DE FEBRER, DE 17 A 21 h
Gratuït. Places limitades
Places exhaurides

Inscripció: cal enviar una carta de motivació indicant el concepte "AMOQA" a pei@macba.cat. Fins al 30 de gener de 2018.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Àudios

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.