Activitats Professorat

Allibera la teva creativitat!

01 al 07 jul. 2015

Allibera la teva creativitat!

Allibera la teva creativitat!

PLACES EXHAURIDES

L’objectiu del curs és imaginar, portar a terme i compartir propostes plàstiques inspirades en l’art contemporani i desenvolupar processos de creació inspirats en el treball de diferents artistes, amb la intenció d’aplicar a l’escola el treball i la metodologia proposades, especialment en l’àrea d’educació visual i plàstica.

La dinàmica del curs combinarà estones de teoria que facilitin la comunicació i l’apropament a l’art contemporani amb estones de caràcter pràctic on caldrà treballar amb materials específics per resoldre algunes propostes que seran plantejades com a problemes creatius amb infinites solucions possibles. El curs pretén que els participants s’adonin de la seva capacitat creativa, oferint-los eines perquè alliberin aquest potencial i deixin de banda inseguretats, pors i prejudicis, amb la intenció que cadascú pugui després fer el mateix amb els seus alumnes.

Adreçat a professorat d’educació infantil i primària que coneguin o no el projecte Expressart. Museu portàtil i vulguin aprofundir en els processos creatius i en les activitats practiques que es poden dur a terme a l’aula de plàstica prenent com a punt de partida l’art contemporani. Amb un caràcter essencialment pràctic.

Tots els cursos estan reconeguts pel "departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya" com a activitat de formació permanent.

Programa

1, 2, 3, 6 I 7 DE JULIOL DE 2015, DE 10 A 13 h
Total: 15 hores
Preu: 20 euros
Lloc: MACBA

Curs impartit per Marta Berrocal

Inscripció


Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i
educacio@macba.cat

Informació de contacteFundación Banco Santander és conscient que cal donar suport a l'art des de l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que reforci la creativitat i l’experiència estètica. Per això, la Fundació ha renovat i ampliat el 2013 el conveni de col·laboració amb el MACBA, mitjançant el qual actua com a mecenes del seu programa de formació permanent de professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.