Activitats Conferències i debats

Save as... Publications. Conversa amb ferranElOtro i Irene Minovas

MACBA es viu

20 abr. 2013

Save as... Publications

Save as... Publications

Accés gratuït amb l'entrada al museu. Atri del museu. Aforament limitat

Convidem ferranElOtro i Irene Minovas, fundadors i responsables del projecte editorial Save As... Publications, a parlar sobre la seva experiència professional i a compartir la seva manera d'entendre la pràctica editorial. La cultura de les publicacions d'art, que han esdevingut espais alternatius de producció artística i difusió, està vivint un moment molt interessant en el qual les funcions que s'assignen tradicionalment a l'artista, a l'editor o al comissari adquireixen un caràcter híbrid i en què es dilueixen les fronteres entre investigació i creació. Una actitud enfront l'edició que connecta amb la que va caracteritzar la creació de llibres d'artista als anys seixanta en el context de la conceptualització de l'art.

El MACBA, a través del seu Centre d'Estudis i Documentació, vol reflexionar sobre el panorama actual de les iniciatives independents en la producció editorial al voltant de l'art contemporani, amb especial interès en les publicacions d'artista i en aquells projectes producte de la creació que exploren diferents suports i formats. A partir de la col·lecció de publicacions d'artista de l'Arxiu del Centre, s'estableix un diàleg amb diferents agents implicats en el desenvolupament i la difusió d'aquest tipus de pràctiques, com ara artistes, comissaris, editors, distribuïdors o col·leccionistes.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Tots els dissabtes fins les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!

Programa

Dissabte 20 d’abril, a les 19 h

Contacte

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.