Activitats Música i arts en viu

Voz Files

Un projecte de Jaume Ferrete

27 abr. 2013

Voz Files

Voz Files

Accés amb l'entrada del Museu. Sales del Museu. Aforament limitat

Un dissabte més, el MACBA proposa una aproximació diferent i convida un artista perquè experimenti amb les potencialitats del museu. Jaume Ferrete articula la seva pràctica artística a l'entorn dels usos, les funcions i els accidents de la veu, com també al voltant dels règims de mediació amb audiències. La seva proposta per al MACBA és Voz Files, una aproximació a la forma en què es registra la veu humana i es posa en circulació. Voz Files, juntament amb altres projectes de Jaume Ferrete com ara Voz Mal o Voz Rara, forma part d'un esforç més ampli per explorar els usos, les funcions i els accidents de la veu; aquí, en particular, en relació amb les tecnologies del so i els seus usos, des del fonògraf d'Edison al mp3.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l'art contemporani d'una forma sorprenent i diferent. Cada dissabte fins a les 21 h experimenta i gaudeix d'una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!


Jaume Ferrete (1980) és artista i educador i participa en projectes de l'àmbit de les arts escèniques i la música. Així mateix, col·labora sovint en publicacions especialitzades de crítica d'art i música.

Programa

Dissabte 27 d’abril, a les 19 h

Contacte

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.