Activitats Cine i vídeo

BccN Barcelona Creative Commons Film Festival

09 al 12 maig 2013

Cartell BccN

Cartell BccN

Entrada gratuïta. Auditori MACBA. Aforament limitat

BccN Barcelona Creative Commons Film Festival celebra la seva quarta edició del 9 al 12 de maig a l’Auditori del MACBA. Aquest és el primer festival del món de cinema amb llicència Creative Commons. Aquestes llicències, més flexibles que el copyright tradicional, permeten als autors donar a conèixer les seves obres, apropar-les a l’audiència i potenciar-ne la difusió a internet. BccN manté la mateixa filosofia que les seves pel·lícules i es distribueix amb una llicència CC BY-NC-SA. Això el converteix en el primer festival del món que es pot copiar i remesclar. I ha donat lloc a la plataforma CC WORLD amb més de 25 festivals còpia derivada repartits pel món.

El festival comença el 9 de maig amb l’estrena de TPB-AFK The Pirate Bay, Away From Keyboard, documental sobre la vida dels tres fundadors de TPB. Simon Klose, el director, en farà la presentació. I el 12 de maig es tanca amb la projecció de 15M: Excelente. Revulsivo. Importante, documental escrit i dirigit por Stéphane M. Grueso.

Durant els quatre dies de festival, a banda de veure documentals, curtmetratges i ficció de qualitat, hi ha altres activitats paral·leles: els creadors de #LittleSecretfilms, plataforma de distribució de cinema de baix cost, expliquen el perquè i l’èxit del seu projecte; la secció de Nova Autoria permet als joves de Barcelona competir pel premi Marvin and Wayne de distribució, i la taula Nou Internet Film Television amb Media Antena Catalunya obre un debat sobre les noves formes de creació i finançament de les televisions per internet.

Links relacionats

TPB-AFK The Pirate Bay, Away From Keyboard
http://watch.tpbafk.tv/

#LittleSecretfilms
http://littlesecretfilm.com/

Contacte

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.