Activitats Cine i vídeo

Arxiu de gestos emocionals, de José Antonio Portillo

13 abr. 2013

Arxiu de gestos emocionals, de José Antonio Portillo

Arxiu de gestos emocionals, de José Antonio Portillo

Accés amb l'entrada al Museu. Atri del Museu. Places limitades

En el context del programa MACBA es viu i del cap de setmana del festival Món Llibre, presentem la projecció guanyadora del 11è Premi de Projectes d'Arts Escèniques Lleida 2010, obra del polifacètic artista José Antonio Portillo que descriu el projecte d’aquesta manera:

Fa temps vaig trobar a París un petit llibre titulat Moi j'attends ("Jo espero"). Vaig descobrir que tenia una gran virtut: provocar, en els rostres de la gent que el llegia, molts dels gestos emocionals que expressa l'ésser humà al llarg de la seva vida. Vaig decidir fer un Arxiu de Gestos Emocionals en forma de mosaic audiovisual. Setze persones vinculades al Programa d'Extensió Universitària van participar en aquest projecte. Tres ciutats més també van dur a terme aquesta imatge: Sueca, Lleida i Olot.

Però el projecte no es va limitar a registrar només gestos emocionals. Vaig preguntar a les persones entrevistades què esperaven i què no esperaven de la vida. Per tant, si fem clic sobre cada una de les cares que apareixen en el mosaic, sentirem els seus testimonis.

Abans de la projecció l'artista farà una presentació d'aquest projecte.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Tots els dissabtes fins les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!


José Antonio Portillo és artista plàstic, escriptor, editor, productor teatral, escenògraf i pedagog. Portillo fa anys que recopila i explica històries.

Programa

Dissabte 13 d'abril de 2013, a les 19 h

Contacte

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.