Activitats Professorat

Acció i teatralitats dissidents

Presentació per al professorat

03 des. 2016

Acció i teatralitats dissidents

Acció i teatralitats dissidents

El MACBA us convida a conèixer el programa Acció i teatralitats dissidents, un projecte educatiu creat per Marta Galán. Acció i teatralitats dissidents posa l´èmfasi en una sèrie d'obres seleccionades de la Col·lecció MACBA que es caracteritzen per la utilització de procediments performatius, ja sigui durant el procés de creació/producció de l´obra o bé en la seva presentació pública.

El projecte situa el cos a l’epicentre de la reflexió i l’acció, i analitza una sèrie de treballs que impliquen tant el cos de l´artista com l'esdeveniment (happening) en viu i en directe. El projecte aborda, des de diferents disciplines com la dansa i el teatre, una reflexió sobre les pràctiques artístiques desobjectualitzades, indisciplinades i sense codis definits.

Sessió a càrrec de Marta Galán.

Després de la presentació us convidem a assistir a l’activitat de MACBA ES VIU: www.macba.cat/ca/volmir-cordeiro-air-condition

Programa

DISSABTE 3 DE DESEMBRE DE 2016, 18 h
Lloc: Espai Taller

Inscripció

Activitat gratuïta. Amb inscripció prèvia. 30 places disponibles.

L’entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Contacte

Més informació: educacio@macba.cat y 93 412 14 13

Informació de contacteGràcies al mecenatge educatiu de la Fundación Banco Santander. Som conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.

La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.