Activitats Professorat

VIII Jornades ExpressArt. Museu portàtil

15 oct. 2016

VIII Jornades ExpressArt. Foto: Mireia Saladrigues

VIII Jornades ExpressArt. Foto: Mireia Saladrigues

Seguint la dinàmica dels anys anteriors, a principis del nou curs escolar convoquem les VIII Jornades ExpressArt. Aquest any repetirem el format de jornada de tot el dia, amb l’objectiu de poder aprofitar al màxim aquest espai de trobada entre professionals de tots els nivells educatius.

El programa inclou, al matí, una primera part amb la presentació acurada del projecte ExpressArt-Museu portàtil a càrrec de la seva creadora, Marta Berrocal, així com un seguit de presentacions a càrrec de professorat que l’ha dut a terme durant el curs passat. Creiem que és interessant que siguin els mateixos protagonistes els qui expliquin l’experiència i els aprenentatges que se n’han derivat. La segona part del matí l’ocuparà la visita a la Col·lecció MACBA 31, en el marc de la qual es presentarà el material didàctic relacionat amb aquesta exposició i el projecte ExpressArt.

La segona part de les Jornades es desenvoluparà a la tarda i serà una activitat de caràcter més pràctic dedicada a explorar la vessant més creativa en relació amb la Col·lecció MACBA i el projecte ExpressArt.

Programa

DISSABTE 15 D'OCTUBRE DE 2016, DE 10 A 13.45 I DE 16 A 18.30 h
Lloc: Auditori Convent dels Àngels

10 a 11 h
– Benvinguda i presentació de les Jornades a càrrec del departament d’Educació del MACBA.
– Presentació d’ExpressArt-Museu portàtil a càrrec de Marta Berrocal, creadora del projecte.

11 a 11.45 h Comunicacions experiències:
– Araceli Carmona Puchecha, Sara Ponce López i Carme Soler Moya, mestres de l’Escola Bressol Municipal Mag Maginet (Cornellà de Llobregat). Experiència amb infants de 2-3 anys.
– Josep Alemany i Bea Cano, mestres de l’Escola Sagrat Cor Besòs (Barcelona). Experiència amb alumnes de segon curs de primària.

11.45 a 12.15 h pausa

12.15 a 13.45 h Visita a l’exposició Col·lecció MACBA 31 amb la presentació del material didàctic.

16 a 17.45 h Activitat creativa vinculada al projecte ExpressArt i la Col·lecció MACBA 31.

18 a 18.30 h Cloenda de les Jornades.

Inscripció

Preu: 10€. Gratuït amb el carnet Amic Pro. Obrim la inscripció el 22 de setembre. A partir d'aquesta data podràs reservar la teva plaça fent clic al botó.
Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13
educacio@macba.cat

Informació de contacteSom conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Recorreguts

Àudios

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.