Àudio

Resultats

Tipus:  Visita guiada,  
 • Data:
  07 abr. 2017
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a l’exposició Akram Zaatari. Contra la fotografia. Història anotada de l'Arab Image Foundation. A càrrec de Hiuwai Chu, Co-comissària de l’exposició. A través d’Akram Zaatari, membre fundador de l’AIF que va tenir un paper clau en el seu desenvolupament, l’exposició reflexiona sobre els vint anys d’història de l’AIF i les múltiples condicions de la fotografia, com a document fotogràfic, objecte, valor material, estètica i memòria.

 • Data:
  07 nov. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de Teresa Grandas, comissària de l’exposició. Activitat exclusiva per als Amics del MACBA.

 • Data:
  22 oct. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  L’exposició MIRALDA MADEINUSA recupera la totalitat dels projectes de l’artista vinculats als Estats Units, que abasten des de meitat dels anys setanta fins a final dels noranta.

 • Data:
  11 jul. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a càrrec d’Antònia Maria Perelló, conservadora de la Col·lecció MACBA i comissària de l’exposició.

 • Data:
  19 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de David G. Torres, comissari de la exposició. Exclusiu per a carnet Amic.

 • Data:
  18 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a l’exposició Andrea Fraser. L'1% c'est moi a càrrec de Cuauhtémoc Medina, curador en cap del MUAC de Mèxic i comissari de la mostra. L’1% c’est moi aplega una selecció d’obres clau realitzades al llarg de trenta anys de pràctiques crítiques.

 • Data:
  18 abr. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Àudio de la visita guiada a l’exposició No tinc por de cap mal a càrrec de l’artista, José Antonio Hernández-Díez, i de Latitudes (Mariana Cánepa Luna i Max Andrews), comissaris de la mostra.

 • Data:
  10 nov. 2015
  Tipus:
  Visita guiada

  "En mi caso, la idea no es crear una obra de estudio y enviarla para ser expuesta, si no enviar al artista [...] Lo que significa es que ese espacio se convierte en el taller y a la vez en el espacio de exposición." Carlos Bunga

 • Data:
  28 set. 2015
  Tipus:
  Visita guiada

  Els grans relats de la literatura, el cinema i la fotografia del segle passat són urbans, i els seus herois passejants embadalits, com Eugène Atget, el pioner de la fotografia de carrer, la versió activa del vianant ociós descrit per Charles Baudelaire i estudiat per Walter Benjamin. Igual que «l’artista de la vida moderna» del poeta parisenc, Miserachs és un passejant encuriosit, un vianant infatigable que recorre els carrers, els mercats i els parcs, tafaneja en els aparadors de les botigues i les terrasses dels cafès, es planta davant les fàbriques a l’hora de plegar i a les sales d’espera de les estacions, i acaba la jornada a les pistes de ball i les barres dels locals nocturns. Horacio Fernández

 • Data:
  09 set. 2015
  Tipus:
  Visita guiada

  Més que una exposició de tesi, arxiu o documentació, la nostra proposta per a Espècies d’espais s’ha d’entendre com una interpretació lliure d’un llibre en la seva deriva per alguns racons de l’espai públic i privat, la intimitat i la vida social, el que som i el que veuen de nosaltres. En suma, com la deriva de l’existència humana, des de l’espai mínim i acotat d’una pàgina fins a la impossibilitat de posar límits a una idea d’espai en general.