Àudio

Resultats

Tipus:  Visita guiada,  
 • Data:
  07 abr. 2017
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a l’exposició Akram Zaatari. Contra la fotografia. Història anotada de l'Arab Image Foundation. A càrrec de Hiuwai Chu, Co-comissària de l’exposició. A través d’Akram Zaatari, membre fundador de l’AIF que va tenir un paper clau en el seu desenvolupament, l’exposició reflexiona sobre els vint anys d’història de l’AIF i les múltiples condicions de la fotografia, com a document fotogràfic, objecte, valor material, estètica i memòria.

 • Data:
  01 abr. 2017
  Tipus:
  Visita guiada

  Un recorregut per les obres exposades al MACBA que pretén posar al descobert les relacions entre art, poder i visualitat. Les imatges controlades pel poder com a productores de subjectivitats estandarditzades i algunes pràctiques artístiques com a dispositius per desvelar l’obscur entramat que s’amaga sota la socialització mediatitzada de la història. A partir del 18 de març, la visita se centrarà en algunes de les obres que formen part de la presentació actual de la Col·lecció, com ara les de Carlos Garaicoa, Alice Creischer, León Ferrari o Pedro G. Romero.

 • Data:
  01 març 2017
  Tipus:
  Visita guiada

  Un recorregut per les obres exposades al MACBA que pretén posar al descobert les relacions entre art, poder i visualitat. Les imatges controlades pel poder com a productores de subjectivitats estandarditzades i algunes pràctiques artístiques com a dispositius per desvelar l’obscur entramat que s’amaga sota la socialització mediatitzada de la història. Les primeres visites proposen un recorregut per l’exposició Gelatina dura. Històries escamotejades dels 80, comentant obres de Joaquim Jordà, María Ruido, Isaías Griñolo, Miguel Benlloch i Las Pekinesas, Rogelio López Cuenca o Alan Carrasco entre d’altres

 • Data:
  07 nov. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de Teresa Grandas, comissària de l’exposició. Activitat exclusiva per als Amics del MACBA.

 • Data:
  22 oct. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  L’exposició MIRALDA MADEINUSA recupera la totalitat dels projectes de l’artista vinculats als Estats Units, que abasten des de meitat dels anys setanta fins a final dels noranta.

 • Data:
  11 jul. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a càrrec d’Antònia Maria Perelló, conservadora de la Col·lecció MACBA i comissària de l’exposició.

 • Data:
  19 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de David G. Torres, comissari de la exposició. Exclusiu per a carnet Amic.

 • Data:
  18 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a l’exposició Andrea Fraser. L'1% c'est moi a càrrec de Cuauhtémoc Medina, curador en cap del MUAC de Mèxic i comissari de la mostra. L’1% c’est moi aplega una selecció d’obres clau realitzades al llarg de trenta anys de pràctiques crítiques.

 • Data:
  18 abr. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Àudio de la visita guiada a l’exposició No tinc por de cap mal a càrrec de l’artista, José Antonio Hernández-Díez, i de Latitudes (Mariana Cánepa Luna i Max Andrews), comissaris de la mostra.

 • Data:
  10 nov. 2015
  Tipus:
  Visita guiada

  "En mi caso, la idea no es crear una obra de estudio y enviarla para ser expuesta, si no enviar al artista [...] Lo que significa es que ese espacio se convierte en el taller y a la vez en el espacio de exposición." Carlos Bunga