Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • MACBA al mónUn dels trets d’identitat del MACBA és que treballa amb una àmplia xarxa de museus i centres d’art, universitats i centres d’investigació internacionals, fonamentalment d’Europa i d’Amèrica del Nord i del Sud.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • RWM: FONS ÀUDIO #9. Rita McBrideLes obres de Rita McBride exploren els límits entre l'arquitectura, l'escultura i la instal·lació.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA«ENTUSIAME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA» és un projecte que aborda la contemporaneïtat des d'una perspectiva optimista, persistent i apassionada.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Construction of the Matrix" de Francesc TorresDe teatralitat accentuada, l’obra explora el paper de la ideologia en la construcció de la història. Dues ideologies s’oposen formalment, el cristianisme i el comunisme, associades a la violència.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióLa publicació Col·lecció MACBA. Una selecció recull 193 obres destacades dels fons de la col·lecció del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Particle Debt" de Karla BlackBlack crea escultures d’un gran lirisme que, influïdes pel feminisme i la psicoanàlisi, assumeixen la influència de l’expressionisme abstracte, el land art, la performance i tendències formalistes amb l’objectiu d’explorar la condició física de la matèria.

  Categoria / Autor:
  Data: