Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Obres destacades

 • Més de 650 obres del Macba han viatjat al 2016Més de 650 obres del Macba han viatjat a 80 institucions nacionals i internacionals durant el 2016 (Reina Sofía de Madrid, MUSAC de León, MoMA de NY, Museo del Chopo de Mèxic DF, Kunsthalle de Zúric, Jeu de Paume de París en són algunes)

  Categoria / Autor:
  Data:
 • FONS ÀUDIO #45 Cildo MeirelesMeireles té l’habilitat de donar forma a idees filosòfiques amb gestos mínims i una gran economia de mitjans. Els seus processos són simples, fruit de la seva habilitat per no complicar les coses.
  #audio

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Elaboración de cuarenta piezas rectangulares para la construcción de un piso d'Adrian MelisA causa de la manca de materials, els treballadors de les constructores estatals han d’estar en el seu lloc de treball sense poder produir mentre esperen que passin les hores fins que s’acaba la jornada laboral.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • FONS ÀUDIO #43 Mircea CantorMircea Cantor parla sobre la seva obra "Chaplet" (2007), sobre l'impacte de les fronteres i la societat de control, i sobre la ressonància poètica de les petjades, els materials i d’altres rastres físics.
  #audio

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EXPLORA L'EXPOSICIÓ DES DE CASAPer a tots aquells que no pugueu desplaçar-vos fins al MACBA a veure l’exposició Col·lecció MACBA 31, us presentem la nostra primera VISITA VIRTUAL amb vistes en 360º.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Tot sobre "Santa Comida" de MiraldaUna publicació digital, amb tota la documentació del MACBA: textos, vídeos, àudios i més.

  Categoria / Autor:
  Data: