Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Obres destacades

 • EXPLORA L'EXPOSICIÓ DES DE CASAPer a tots aquells que no pugueu desplaçar-vos fins al MACBA a veure l’exposició Col·lecció MACBA 31, us presentem la nostra primera VISITA VIRTUAL amb vistes en 360º.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • FONS ÀUDIO #43 Mircea CantorMircea Cantor parla sobre la seva obra "Chaplet" (2007), sobre l'impacte de les fronteres i la societat de control, i sobre la ressonància poètica de les petjades, els materials i d’altres rastres físics.
  #audio

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "100 Jahre" de Hans-Peter FeldmannCada persona representa una edat, i per tant un moment de la vida que s'obre al nostre davant com un món. I alhora cada un d'ells és una història, la de cadascú, que podem jugar a desxifrar.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Waiting for Tear Gas" de Allan Sekula«Com inventem les nostres vides a partir d'un ventall limitat de possibilitats i com els qui tenen poder s'inventen les nostres vides en comptes de nosaltres?» Allan Sekula
  #audio

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Yo no quiero ver más a mis vecinos" de Carlos GaraicoaLa idea de demarcació de l’espai privat enfront del públic enllaça amb la idea de límit físic entre territoris. De l’àmbit domèstic al polític, del món privat a la dimensió històrica, el mur o frontera és una constant que s’ha mantingut al llarg del temps i en diferents geografies.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Discriminació de la dona" d'Eulàlia GrauAquesta sèrie aborda la condició de la dona, a qui la societat assigna un rol en l'entorn familiar i de la llar abocant-la a ocupar els llocs subalterns. Les imatges d'aquesta sèrie mostren de forma directa i amb gran cruesa la frustració, la fatiga, el sotmetiment i el desànim de les dones.

  Categoria / Autor:
  Data: