Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Obres destacades

 • Éloge du sujet de Marcel Broodthaers, 1974 En la millor tradició de l’art conceptual, Éloge du sujet juga amb el desencontre: proposa paraules per ser vistes i objectes per ser llegits.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • FONS ÀUDIO #38 DORA GARCÍADora García desenvolupa projectes que tendeixen al creixement infinit recorrent a pràctiques com el teatre invisible, les notes a peu de pàgina o l'exploració per serendipia.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Cairo Newsstand de Francesc RuizCairo Newsstand (2010) és una instal·lació sobre la censura en què viu la societat egípcia d’avui.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Elaboración de cuarenta piezas rectangulares para la construcción de un piso d'Adrian MelisA causa de la manca de materials, els treballadors de les constructores estatals han d’estar en el seu lloc de treball sense poder produir mentre esperen que passin les hores fins que s’acaba la jornada laboral.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Festes de Gràcia, Barcelona, 1964. Sèrie: "Barcelona Blanc i Negre"Miserachs documenta el dia a dia de barris tan característics com Gràcia, Sants, el Born i la Barceloneta. Retrata el passeig familiar, les festes i els nens al carrer, els mercats de vell...

  Categoria / Autor:
  Data:
 • FONS ÀUDIO #35 Patricia DauderLes estructures essencials de Patricia Dauder són el resultat de dilatats processos de treball, que li permeten establir un diàleg fluctuant entre l'observació del món físic, l'experimentació amb la matèria i l'anàlisi dels sistemes de representació.

  Categoria / Autor:
  Data: